YARDIM ELİ UZATTILAR 08.03.2018

Lise Toplum ve Hizmet okul sonrası programı kapsamında öğrencilerimiz birçok proje geliştirdiler ve hayata geçirdiler. Öncelikle, kış kermesi ve sonrasında LÖSEV ürünlerini satarak elde ettikleri geliri LÖSEV'in hesabına yatırdılar. Ayrıca, Urfa'nın Harran ilçesine bağlı bir köy okuluna kırtasiye yardımında bulunuldular. Diğer taraftan Sivas'ta bir köy ortaokulunun kütüphanesi için kitap bağışı kampanyası başlattılar ve toplanan kitapları yerine ulaştırdılar. Ayrıca yine bir grup öğrencimiz ve öğretmenlerimiz, kardeş okulumuz Çimentaş ilköğretim Okulu'na keşif gezisi düzenlediler ve okulun ihtiyaçlarını saptadılar. Sosyal sorumluluk hususunda öğrencilerimizin gösterdikleri hassasiyeti ve özverili çalışmalarını gururla takip ediyor ve kendilerini kutluyoruz.