"UMUT" ÖDÜL GETİRDİ 20.02.2017

Özgür Pencere tarafından, bu sene on üçüncüsünü düzenlenen 2017 Çocuk/Genç Kalem Öykü Yarışması’nda, 8. Sınıf öğrencimiz Suzan Uslu, "Umut" başlıklı öyküsüyle, Dil ve Anlatım ödülüne layık görüldü. Değerlendirmesi, Gülten Dayıoğlu, Muzaffer İzgü, Feyza Hepçilingirler gibi saygın edebiyatçılar ve akademisyenler tarafından yapılan yarışmanın sonuçları, www.ozgurpencere.com adresinde ilan edildi. Ödül almaya hak kazanan yarışmacılar, 12 Mayıs Cuma günü, İzmir Özel Gelişim Koleji’nde yapılacak törenle onurlandırılacaklar. Yarışmada dereceye giren öykülerden oluşturulacak “Penceremde Öykü Var! 13” isimli öykü kitabı, 1 Mart 2017 tarihinde matbaaya girecek ve kitabın geliri ihtiyacı olan öğrencilere bağışlanacak. Öğrencimiz Suzan’ı böylesine gurur verici bir başarı elde ettiği için yürekten kutluyor, kalemiyle daha nice hikayeye hayat vermesini diliyoruz.