IŞIKKENT EĞİTİM KAMPÜSÜ
bireyler olarak yetişmelerine ortam hazırlıyoruz.
İlkeli, öğrenci merkezli, ulusal ve evrensel değerleri özümseyen Işıkkent Eğitim Kampüsü çıktığı yolda 20. yılına ulaştı.
Eğitim anlayışımız üç temel özelliğe dayanır; öğrenci merkezli, insancıl ve yapıcıdır.
Öğrencilerimizin 21. yüzyılda hangi bilgi, beceri, tutum ve değerlere sahip olmaları gerektiğinin farkındayız.
BÜTÜNSEL GELİŞİM PROGRAMLARI
İlgi, istek ve yetenekler doğrultusunda yapılandırılmış okul sonrası Bütünsel Gelişim Programları
“Okullar sadece akademik bilginin verilmesinden değil, çocukların bir bütün olarak yetiştirilmesinden de sorumludurlar.” inanç ve hedefiyle öğrencilerimizi bir bütün olarak yetiştirmeyi ve topluma kazandırmayı önemseriz.

Bütünsel eğitim ilkesiyle eğitim camiasına ve anne-babalara katkı sağlamayı amaçlayan Yarınlar için Seminer Serisi'ne katılımınızı bekliyoruz.

KAMPÜSTE BİR GÜN
Kayıt Kabul