TOPLUMDA FARK YARATAN PROFESÖR DOKTOR ERTUĞRUL SABAH’I OKULUMUZDA AĞIRLADIK 10.10.2023

4. sınıflarımız, Kim Olduğumuz ünitelerinde yer alan ‘’Kendini tanıyıp doğru seçimler yapan bireyler, sağlıklı toplumu oluşturur.’’ ana fikriyle çalıştılar. Toplumda fark yaratanlar konusunda yaptıkları araştırma sonucunda Profesör Dr. Ertuğrul Sabah ile tanıştılar. Yaptığı çalışmaları inceledikçe çok etkilenen öğrencilerimiz, doktoru okulumuza davet ettiler. Türkiye’nin birçok yerinde zihinsel engeli olan bireylerin diş sağlığı için gönüllü olarak hizmet veren Profesör Dr. Ertuğrul Sabah; öğrencilerimize gönüllü olmayı, amacını, yaptıklarını, bu yaptığı seçimin kendisine ve çevresine etkilerini paylaştı. Öğrencilerimiz merak ettikleri soruları, Profesör Dr. Ertuğrul Sabah’a sorma fırsatı buldular. Yapılan her seçimle topluma karşı sorumlu olduğumuzu bir kez daha fark ettiler. Ünite boyunca sınıf içinde yaptıkları çalışmaları, konuğumuzdan öğrendikleriyle zenginleştirdiler.