TEOG ÖNCESİ STRES ATTILAR 19.04.2017

19 Nisan Çarşamba günü 8. sınıf öğrencileri için planlanan “TEOG Sürecinde Motivasyon ve Stressiz Başarı” programının son oturumu gerçekleştirildi. Etkinlikte Uzman Psikolog Zihin ve Beden Terapisti Nur İbaoğlu Zahnd liderliğinde öğrenciler stresi yönetmede olumlu düşünmenin önemini, doğru nefes alma ve hareket etme gibi yöntemler öğrendiler. Ardından tüm öğrenciler yaptıkları rahatlama egzersizi ile haftaya girecekleri TEOG ve yaşamlarında karşılaşacakları başka stres anlarında yararlanabilecekleri bir tekniği deneyimlediler. Sınav anında stres anlarını yönetmek için yöntemler edindiler ve bundan 5 yıl sonra kendileri ile ilgili güzel bir imajinasyon çalışması yaptılar. Etkinliğin bu bölümünden sonra 8. sınıf öğretmenleri de gruba dahil oldular ve TEOG için tüm öğretmenler ve okul yönetimi öğrencilerle iyi dileklerini paylaştılar. Her sınıf için sınıf fotoğraflarının basılı olduğu pastalar kesilerek güzel bir sürprizle etkinlik sona erdi. Öğrencilerimize huzurlu, başarılı ve emeklerinin karşılığını alacakları bir sınav süreci diliyoruz.