TENEFFÜS MÜZİĞİNİ SEN SEÇ! 01.12.2023

Hear Me Out BGPsi, okul topluluğumuzdaki herkes için daha keyifli ve sevgi dolu bir ortam geliştirmek ve günlük okul yaşamlarımızı zenginleştirmek amacıyla öğrencilerin fikir ve düşüncelerini memnuniyetle karşılayarak ve dahil ederek ilkokulumuzun sesi olarak hizmet vermektedir. Bu amaçla önce tüm öğrencilere okulumuzda mevcut teneffüs müziğinin değiştirilmesini isteyen öğrenci sayısını ve öğrencilerin tercihlerini belirlemeyi amaçlayan bir anket yaptılar. 24 Kasım 2023 tarihinde arkadaşlarıyla paylaştıkları anket sonuçlarına göre; öğrencilerimizin %85’i teneffüs müziğinin değiştirilmesini,%55’i teneffüs müziğinin sözlü olmasını istediklerini belirttiler. Önümüzdeki günlerde Hear Me Out BGPsi öğrencileri teneffüs müziğinin değiştirilmesi isteklerini ve önerilerini okul müdürümüzle Yalçın öğretmenle paylaşacaklar. En kısa zamanda yeni teneffüs müziğimizi birlikte kutlayacağız.