TED TALKS IŞIKKENT’TE 20.02.2016

Bu sene ilk kez açılan TEDx kulübü ile lise öğrencilerimiz bir ilki gerçekleştirerek, TED Talks Işıkkent etkinliğini yaptılar. 20 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen etkinliğe Yılmaz Bulut, Zeynep Aslanhan Öztürk, Aysu Erdoğdu Miskbay, Renin Canbolat Çiçek, Oya Aydınlık ve Onur Vanlı’nın konuşmacı olarak katıldılar. Birbirinden keyifli konunun Pembe-Siyah başlığı altında ele alındığı etkinlik izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Düşünce üreten, paylaşan, böylelikle farklı yollarla insan hayatlarına dokunan isimleri kitlelerle buluşturan TEDx konferanslarının bir tanesi de böylece okulumuzda gerçekleşti. Alanlarında yetkin isimlerin, farklı bakış açılarıyla zenginleştirdikleri konuşmalarıyla, katılımcıları ufuk açıcı bir yolculuğa çıkardıkları TEDx IEK etkinliğine katkı koyan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Etkinliğin gerçekleşmesinde kulübümüze sponsor olan AKG Gazbeton’a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.