SUYUN HAYATIMIZDAKİ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİLER 22.03.2016

Su kâşifleri 22 Mart Dünya Su Gününü homeroom saatlerinde hazırladıkları su kitaplarını okuyarak ve yıl içerisinde gerçekleştirdikleri projeleri sunarak kutladılar. İlköğretim bölümü 4. sınıf öğrencileri su ile ilgili slogan hazırlarken; 1., 2. ve 3. sınıflar suyun hayatımızdaki önemiyle ilgili resim yaptılar. Yapılan çalışmalar bugüne özel olarak koridorlarda sergilendi. Ayrıca, öğrencilerimiz yıl içinde dâhil oldukları su kâşifi programında öğrendikleri bilgileri hazırladıkları oyunların içine dâhil ederek herkesin öğrenmesini sağladılar. Kendi yetiştirdikleri bitkileri sergilediler. “Neden kendi bitkimizi yetiştirmeliyiz?” sorusunu cevapladılar. Kendi göletlerini oluşturup tatlı sularda yaşayan canlılar hakkında bilgi verdiler. Tüm sınıflardan alınan su taahhütlerini duyurdular. Bir yandan öğrendiklerini pekiştirirken, diğer yandan eğlenceli bir gün geçirdiler.