SANAT GALERİLERİ VE TARİHİ MEKANLARI GEZDİLERİ 07.11.2022

Lise Okul Aile Birliğimiz velilerimizin katılımı ile Urla Gezisi düzenledi. Gezi, Arkas Sanat Urla’dan başladı. Ardından on iki İon kentinden biri olan Klazomenai Antik kentini rehber eşliğinde ziyaret ederek, zeytinyağı işliğinin günümüze nasıl ulaştığını dinlediler. İzmir’in esrarengiz hafızası Karantina Adasını ziyaret ettiler. Dünya’nın en büyük zeytinyağı müzelerinden Köstem Zeytinyağı Müzesine görüp, ardından Urla Sanat sokağında bulunan La Pena Restoran’da sonbahara özgü öğle yemeği yediler. Yemek sonrası Urla sanat sokağında bulunan Gru Art Gallery “Döngü” sergisi ve Be Contemporary “Var ve Yok” güncel sergilerini gezdiler. Güzel Urla sokaklarında turlayarak gezileri tamamladılar. Emeği geçen tüm Okul Aile Birliği yönetimini kutlarız.