REHBER ÖĞRETMENLERİMİZDEN VELİLERİMİZE “ÇOCUKLARDA CİNSEL GELİŞİM EĞİTİMİ” 15.03.2024

Çocuklarımızın kişisel gelişiminde önemli bir role sahip olan cinsel gelişim konusunda bilgi sahibi olmak ve doğru yaklaşımları benimsemek, biz ebeveynler için son derece kıymetlidir. Bu bilinçle, velilerimize özel "Çocuklarda Cinsel Gelişim Eğitimi" programını gerçekleştirdik. Rehber öğretmenlerimiz tarafından verilen bu özel eğitimde, çocuklarımızın yaş düzeylerine uygun şekilde sağlıklı bir cinsel gelişim süreci için gereken bilgileri paylaştık. ELC 3 velilerimize İlkokul Rehber Öğretmenimiz Yıldız Alptekin, ELC 1 ve ELC 2 velilerimize ise Anaokulu Rehber Öğretmenimiz Duygu Mangır tarafından verilen bu eğitimlerle, hep birlikte sağlıklı bir iletişim ve ortak bir dil oluşturduk. Çocuklarımıza sağlıklı ve mutlu bir gelecek sunmak için yapılan bu önemli çalışmada bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz.