PROFESYONELLERİ ARATMADILAR 01.06.2018

Okul Sonrası Programlar kapsamında lise öğrencilerimizin ekim ayından bu yana büyük bir özveriyle çalışarak gerçekleştirdikleri tiyatro oyunu perşembe akşamı izleyiciyle buluştu. “Bahtiyar ve Kundakçıları”, özgün adıyla “Biedermann und die Brandstifter” alışılmış oyun kalıplarını darmadağın eden bir oyun. Yazar Max Frisch bu oyun hakkında “Bu, gerçekte pek mümkün olmayan bir hikayedir. Siz sadece uydurulmuş bir figürsünüz, bizim her birimizin kendi içindeki Bay Biedermann”sınız der. Tiyatro çalışmaları, çok büyük bir emek ve disiplin işidir. Öğrencilerimiz, takım çalışmasına uygun bir şekilde hem hafta içi hem hafta sonu çok fazla çalışarak bu oyunu sahneledi. Bu süreçte kendilerine eğitmenimiz Cihangir Turantaş, koreograflarımız Gökhan ve Selin Tuncer, ses ve efekt çalışmalarında Cem Çal ,danışman öğretmen olarak da Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Meral Özer Sevindik eşlik etti. Tüm öğrencilerimizi ve onlara destek olan ekibimizi böylesine profesyonel bir çalışmaya imza attıkları için yürekten kutluyoruz.