PROF. DR. ZEKİ YÜNCÜ İLE SAĞLIKLI YAŞAM VE BAĞIMLILIK 15.01.2024

Ortaokul 6-7-8. sınıf öğrencilerimiz, Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Prof. Dr. Zeki Yüncü ile bir araya geldi. Uzmanımız, sağlıklı yaşam alışkanlıkları, neye hayır demek gerekiyor, zararlı alışkanlıklar ve bağımlılık konularında interaktif bir sunum gerçekleştirerek öğrencilere değerli bilgiler aktardı. Etkinlik sırasında, hızla büyüme, gelişme ve değişme sürecinde fiziksel ve ruhsal sağlığı korumanın, zararlı alışkanlıklardan kaçınmanın ve bu alışkanlıkların olumsuz etkilerinden korunmanın gerekliliğini vurgulayan paylaşımlar yapıldı. Öğrencilerimizin samimi katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, uzmanımız öğrencilere sağlıklı bir yaşam sürdürme konusunda önemli ipuçları verdi. Prof. Dr. Zeki Yüncü'ye bu değerli katkıları için teşekkür ederiz.