ÖZGÜR PENCERE DİL VE ANLATIM ÖDÜLÜNÜ KAZANDI 28.02.2018

Özgür Pencere tarafından, bu sene on dördüncüsü düzenlenen ve Muzaffer İzgü’ye atfedilen 2018 Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalem Öykü Yarışması’nda 7. sınıf öğrencimiz İlayda Kurkal, ''Jennefer’in Rüyası'' başlıklı öyküsüyle, 1178 öykü arasından seçilerek Dil ve Anlatım özel ödülünü almaya hak kazandı. Ödül almaya hak kazanan yarışmacılar, 25 Mayıs Cuma günü, Aydın Başak Koleji’nde yapılacak törenle ödüllerini alacaklar. Yarışmada dereceye giren öykülerden oluşturulacak “Penceremde Öykü Var! 14” isimli öykü kitabı yakında baskıya girecek ve kitabın geliri ihtiyacı olan çocuklara kırtasiye malzemesi olarak bağışlanacak. Öğrencimiz İlayda’yı böylesine gurur verici bir başarı elde ettiği için yürekten kutluyor, kalemiyle daha nice hikâyeye hayat vermesini diliyoruz.