ORTAOKUL OPEN HOUSE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ 05.09.2023

Ortaokulda her seviye için ayrı planlanan Open House toplantılarında velilerimizle buluştuk. Open House konusu olarak velilerimize, misyonumuz, vizyonumuz, eğitim felsefemiz, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, akademik takvimimiz, davranış kuralları, rutinlerimiz ve iletişim politikaları gibi çeşitli konularda okulumuzdan bahsettik. Hızla değişen ve gelişen dünyada öğrencilerimizin ihtiyaç duyacakları becerileri hedefleyerek planlanmış eğitim ve öğretim programlarımız ve işleyişlerimiz hakkında velilerimizi bilgilendirdik. Seviye bazında gerçekleşen Müfredat Paylaşım toplantılarında velilerimiz ders öğretmenleri ile tanışarak bu yıl yapılacak akademik çalışmalar, ölçme ve değerlendirme, proje süreçleri ve sınıf içi uygulamaları hakkında bilgi sahibi oldular. Toplantılarımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ediyor, tüm Işıkkent ailesine sağlıklı, barış dolu ve başarılı bir yıl diliyoruz.