OKUL SONRASI SANAT ÇALIŞMALARI İSTANBUL’DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU 20.04.2016

19 Nisan’da açılışı gerçekleşen 4. Uluslararası İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali kapsamında Selma Balaban öğretmenimizin önderliğinde Ortaokul Moda ve Mask Okul Sonrası Programı öğrencilerimiz Alin Şikar, Yade Bilkin, Elif Doğa Karagöz, Sude Erginsoy, Damla Ünlü, Selin Şahin, Doğa Kahvecioğlu, Derin Şahinoğlu, Derin Kurultak, Elif Gülerarslan adlı öğrencilerimizin oluşturmuş olduğu ‘’Uyanış’’ isimli çalışma ve Lise Temel Tasarım Okul Sonrası Programı öğrencilerimiz Ceren Sıraçe, Selin Uyar, İdil Başak Çetin, Betina Levi, Sedef Akar, Sera Eryorulmaz, Aslı Atasever Rezanko, Liana Çikurel, Rena Gomel, Melissa Emerson, Ecem Şen, Ali Eren Olgun adlı öğrencilerimizin oluşturmuş olduğu ‘’O An’’ isimli çalışma izleyicileriyle buluştu. Sergi 19 Nisan- 23 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Antrepo 1 Binasında gezilebilecek.