OAB BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ 24.12.2020

Sevgili Işıkkent Ailemiz,

Yaşamakta olduğumuz bu pandemi dönemi bize farklı koşullara ayak uydurmayı öğretiyor.

Geleneksel Yılbaşı Kermesine hazırlanma çalışmalarımızın olduğu bu dönemde ne yazık ki bir araya gelemiyoruz. Bu dönemde ayrı düşmüş olsak da farklı yollarla aramızdaki bağlarımızı güçlendiriyor ve dayanışmamızı arttırıyoruz.

Biz de Okul Aile Birliği olarak bu sene farklı bir yol izleyerek Geleneksel Yılbaşı Kermesimizi farklı bir düzeyde gerçekleştirme kararı almış bulunmaktayız. Bu yolla okulumuzun aidiyet, liyakat, dayanışma, birlik ve beraberlik bağlarını daha da güçlendirmek üzere bir başlık altında iki ayrı koldan yol almayı uygun bulduk. Birincisi ekolojik düzene faydalı olmak, ikincisi ve vazgeçilmez olan ise çağdaş eğitim projemize desteğimizi devam ettirmek. Bunlardan birincisi okulumuzun adına Ege Orman Vakfı aracılığı ile yeni bir Işıkkent Korusu kurmak, ikincisi ise EÇEV- Handan Oktar Eğitim Fonuna desteğimizi devam ettirmek.

Işıkkent Ailesi olarak tüm velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve sponsorlarımızın da destekleriyle bu hedefimizi gerçekleştirmeyi umuyor, katkılarınızı bekliyoruz. Şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir Yeni Yıl dileriz.

Işıkkent Okul Aile Birlikleri

1 Fidan 10 TL / 1 Aylık Burs 300 TL