MUN KULÜBÜMÜZ GURURLANDIRDI 07.12.2016

Model Birleşmiş Milletler (MUN) 27-30 Kasım tarihlerinde Üsküdar Amerikan Lisesi’nde toplandı. Okulumuzun MUN kulübü öğrencileri tartışmalı dünya sorunlarını ele almak üzere Türkiye Uluslararası Birleşmiş Milletler Konferansı’na (TIMUN) katıldılar. 46 okuldan 474 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen konferansta MUN kulübümüz Güvenlik Konseyi ülkelerinden biri olan Mısır delegasyonunu temsil etti. Bu yıl konferans komitesine yapılan başvurular arasından seçilen okulumuzun 12. sınıf öğrencilerinden Arda Serter, GA2 –Social & Humanitarian’a (Sosyal ve İnsani İlişkiler Komitesi’ne) başkanlık etti. Ayrıca, 11. sınıf öğrencilerimizden Ege Ergür ve Efe Ergür ise International Court of Justice’de (Uluslararası Adalet Mahkemesi’nde) Hakim olarak TIMUN organizasyonu tarafından seçilerek görev aldılar. Ülkemizden ve yurtdışından birçok seçkin okulun katıldığı bu önemli platformda her bir öğrencilerimiz okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek, bizleri gururlandırdılar.