MİNİK BİLİM KAHRAMANLARI BULUŞUYOR” FESTİVALİNDE 28.03.2024

Okulumuzun BGP öğrencilerinden oluşan TEGO LEGO takımı, Bilim Kahramanları Derneği tarafından İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nda gerçekleştirilen “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor / FIRST® LEGO® League Explore” festivaline katıldılar. Minik Bilim Kahramanları, MASTERPIECE℠ sezonunda sanatı herkese tanıtmak için yenilikçi yollar buldular. Hazırladıkları proje fikirlerini kodlama becerilerini kullanarak hareketli parçalarla renklendirdiler. Festivalde farklı okulların takımlarıyla bir araya gelerek çalışmalarını gözlemcilerle ve diğer ziyaretçilerle paylaştılar. Ömer Zeybek, Arda Altay Gezek, Doğa Soyuer, Tuna Göçeli, Ozan Deniz Tetik ve Zeynep Asya Yenal’dan oluşan takımımız madalyalarını ve “Hayallerimiz ve Fikirlerimiz Posterde” ödülünü aldılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.