LİSE ÖĞRENCİLERİMİZDEN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA DEMOKRASİ MÜNAZARASI 25.10.2023

Özel Işıkkent Anadolu Lisesi Sosyal Bilimler Bölümünün liderliğinde 9. ve 10. sınıflarımızla hazırladığımız “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Demokrasi” münazaramızı gerçekleştirdik. Çekişmeli ve heyecanlı geçen etkinlikte “Özgür Demokrasi” ile “Öncelik Güvenlik” takımı olmak üzere iki takım yarıştı. Özgür Demokrasi takımı “Demokratik bir devlette önemli olan yurttaşların özgürlüğüdür.” düşüncesini savunurken, Öncelik Güvenlik takımı “Demokratik bir devlette önemli olan yurttaşların güvenliğidir.” düşüncesini savunarak Özgür Demokrasi takımına karşı çıktı. Argümantasyon becerilerini sergilerken, Cumhuriyet değerlerini içselleştirmelerine katkı sağlayan etkinliğe katılan öğrencilerimize ve jüri değerlendirmesini gerçekleştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.