LİSE MÜDÜRÜ VE KOORDİNATÖRDEN BİLGİLENDİRİCİ SUNUM: DİPLOMA PROGRAMI VE GELECEĞE YÖNELİK KARARLAR 05.12.2023

Lise Müdürü Tuba Öter ve DP Koordinatörü Lyudmyla Boysan, 10. sınıf öğrencileri ve velilerine, Diploma Programı'nın doğası ve bir DP öğrencisi için başvuru ve kabul prosedürlerinin belirli gereklilikleri hakkında bilgi sundu. Sunumun temel amacı, veli ve öğrencilerin programın tüm beklentileri ve riskleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve öğrencileri gelecekteki kariyer hedeflerini 10. sınıfta belirlemeye teşvik ederek, 11. sınıfa geçmeden önce doğru kararlar vermelerine yardımcı olmaktı. Bu doğru kararlar, öğrencilerin hedeflerine ulaşmak için gelişimlerine ve ilerlemelerine katkıda bulunacak uygun programı seçmelerine olanak tanıyacak.