LEGO PROJELERİ ÖDÜL GETİRDİ 18.02.2017

Gençlere bilim ve teknoloji alanlarında ilham vermek ve onları bu alanlara özendirmek amacıyla bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen Bilim Kahramanları Buluşuyor / FLL Ege Bölge Turnuvası’na okulumuzdan LegoLise ve ortaokul I-Robotics takımları katıldılar. “Hayvanlar: yaşam ortaklarımız” temalı turnuva sürecinde öğrencilerimiz konuya uygun özgün çözümler üretip, robot tasarlayarak turnuvada okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Toplamda 72 takım olmak üzere ilk gün turnuvaya katılan 35 takım arasından, LegoLise takımımız ‘ En İyi Takım Ödülü’, I-Robotics takımımız ise en iyi robot performans 2.lik derecesi aldı. Takımlarımızı okulumuza kazandırdıkları bu başarıdan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.