KROS YARIŞMASINDA KAZANDIKLARI MADALYALARI CUMHURİYET BAYRAMINDA ALDILAR 29.10.2023

Bornova ilçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resmî Töreninde Cumhuriyet koşusu kapsamında dereceye giren öğrencilerimiz kupa ve madalyalarını aldılar. Kros yarışmalarına okulumuzu temsilen Genç, Yıldız ve Küçük kategorilerinde kız ve erkek öğrencilerimiz katıldı. Düzenlenen yarışmalarda Küçük Kız Kros Takımımız, takım puanlamasında 3. olurken, Yıldız Erkek Kros Takımımız, takım puanlamasında 1. olarak madalya almaya hak kazandı. Bireysel yarışlarda ise ortaokul öğrencimiz Lila Baykal ve lise öğrencimiz Nora Teri ise 1. olarak madalya almaya hak kazandı. Tüm öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederiz.