KODLAMA ÖĞRENİYORLAR 29.09.2017

ELC öğrencilerimizle yaş düzeylerine uygun olarak kodlama eğitimine başladık. Amacımız, çocuklarımızı bilgi ve iletişim teknolojilerini aktif olarak kullanabilen, yaratıcı fikirler üreten ve bu fikirleri teknoloji yardımı ile uygulamaya koyan bireyler olarak geleceğe hazırlamak. Yeni neslin dijital dünyaya ilgisini kullanarak kodlama dersinde ilk haftalar sınıf içinde masa aktiviteleri ile konuya dikkatlerini çektik. Devamında ise öğrencilerimiz IT laboratuvarına geçtiler. Yapılan çalışmalarla zamanla bu alanda sahip oldukları yetenekleri kullanarak yaşlarına uygun seviyede kodlama ile olaylar arası ilişkileri görebilme, eleştirel düşünebilme ve problemleri öngörerek çözüm üretebilme konusunda yol alacaklar.