KAYAK KAMPINA KATILDILAR 21.01.2018

Bu sene kayak kampımızı 27 öğrencimizle birlikte 20-24 Ocak tarihleri arasında Uludağ Kayak Merkezinde gerçekleştirdik. Kampta öğrencilerimiz kayak bilme seviyelerine göre 3 gruba ayrıldılar. Her grup bir deneyimli kayak eğitmeni, bir de beden eğitimi öğretmeni gözetiminde çalışmalarını yaptı. Sabah 2, öğleden sonra 2 saat olmak üzere günde 4 saat eğitim alan öğrencilerimiz, ders aktivitelerinin dışında her akşam yemek sonrasında, kızak kayma, kartopu savaşı, karda futbol, kardan adam yapma gibi birçok eğlenceli etkinliğe katıldılar. Hem verimli, hem de çok eğlenceli geçen kampta her öğrencimiz kayak bilme seviyesini bir üst seviyeye çıkardı. Öğrencilerimiz gerek davranışları olsun, gerek kamp kurallarına uyum olsun, her konu da okulumuzu çok güzel temsil ettiler.