KARİYER GÜNÜ 2024: ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEK SEÇİMİNDE YÖN VEREN ETKİNLİK 13.03.2024

Lise Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümümüzün düzenlendiği 16. Geleneksel Kariyer Günü etkinliğine, kampüsümüz ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimiz, ilgi ve yeteneklerine uygun olan farklı meslekleri tanımaları ve bilinçli olarak seçim yapabilmeleri amacıyla, meslek uzmanları ile bir araya geldi. İletişim, diş hekimliği, mühendislik, işletme, psikoloji, tasarım, hukuk, tıp ve mimarlık vb. alanlardaki meslek grupları dahilinde davet edilen konuşmacılarımız mesleğin yapısı, üniversitelerdeki ders içerikleri, iş olanakları gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirdi. Etkinliğimize katılan tüm katılımcılarımıza ve desteklerini sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.