KAN ORDUSU KANSER DERNEĞİ YARARINA YILBAŞI ÇEKİLİŞİ YAPTILAR 28.12.2018

Ortaokul gönüllü öğrencilerimizin aralık ayı başından beri kanser tedavisi görmekte olan çocuklar için Kan Ordusu Kanser Derneği ile birlikte yürütmekte olduğu proje, bugün yapılan Hizmet Eylem Asamble Programı ile sona erdi. Hafta ortasında Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesinde düzenlenen yılbaşı partisinin hazırlıklarına da destek olan gönüllü öğrencilerimiz, katıldıkları partide proje boyunca tanışıp paylaşımda bulundukları çocuklara da aldıkları hediyeleri verme imkanı buldular. Hizmet ve Eylem Asamble programında öğrenciler bu dönem yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerini arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaştılar. Bu dönem gerçekleştirilen hizmet eylem projelerinde aktif görev alan öğrencilere de okul yönetimi tarafından sertifika takdim edildi. Ardından değerli velilerimizin ve kurumsal sponsorlarımızın destekleriyle gerçekleşen Yılbaşı Çekilişinde sürpriz hediyeler sahiplerini buldu. Hizmet eylem projelerimize desteklerini hiç esirgemeyen Ortaokul Aile Birliğimize, derneğin sorumluluğunda olan hasta ailelerinin ve tedavi görmekte olan çocukların erzak, hijyen malzemeleri ve medikal ihtiyaçların karşılanmasına katkıda bulunan değerli velilerimize, yılbaşı çekilişi için ürün desteği ile projemizi daha da anlamlı kılan Sini Köşk Restoran'a, Bentürk Kuyumculuk’a, Urla Marin Otel'e, Foodyup Cafe'ye, Kemal Kutucu Şekerleme firmasına, 06 Furun Patisserie'ye, Lemon Reklam Dijital Baskı Kırtasiye'ye, Çittur Turizm’e, Egemek, Provis, Egis Bilişim, Enriko Aliberti ve Despro firmalarına gönülden teşekkürlerimizi sunar, yeni yılın herkese sağlık ve huzur getirmesini dileriz.