İZMİR KİTAP FUARI'NDA HEM KİTAPLARI KEŞFETTİLER HEM DE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA KATKI SAĞLADILAR 22.04.2024

9. sınıf ve hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, Türk Dili ve Edebiyatı dersi kapsamındaki geziyle Kültürpark'ta düzenlenen İzmir Kitap Fuarı'na katıldılar. Bu yılki gezilerini, "hizmet eylem planı" çerçevesinde gerçekleştirmeyi hedeflediler. Deprem felaketinin yol açtığı büyük acıları unutmayarak oradaki kardeşlerimiz için okuma ve boyama kitapları ile kırtasiye malzemeleri toplamayı amaçladılar. Öğrencilerimiz, kendi okumak istedikleri kitapların yanı sıra deprem bölgesindeki kardeşleri için de kitap, kırtasiye malzemesi ve oyuncaklar aldılar. Topladıkları malzemelere küçük notlar yazarak, toplumsal dayanışmaya ve bireysel gelişimlerine katkıda bulundular.