İŞLEDİKLERİ ÜNİTEYİ SANCAR MARUFLU BİLİM MÜZESİ’NE YAPTIKLARI GEZİYLE DESTEKLEDİLER 09.11.2023

Üçüncü sınıf öğrencilerimiz, “Bulunduğumuz Mekan ve Zaman” üniteleri kapsamında geçmişten günümüze keşifler ve icatlar ile ilgili çalışmalar yaptılar. “Zamanda Yolculuk” içerikli çalışmaları daha anlaşılır ve keyifli hale getirmek maksadıyla Sancar Maruflu Bilim Merkezi’ne düzenlenen gezide keyifli vakit geçiren öğrencilerimiz, uzay ve gök cisimleriyle Ay’a yolculuk sunumunun oldukça ilgi çekici olduğunu vurguladılar. Ay’ın keşfi üzerine seyrettikleri sunum sonunda, konusunda uzman olan Sayın Taşkın Küçüksayraç eşliğinde istasyonlarda deneyler yaptılar. Birbirinden ilginç konularla dolu bu köşelerde eğlenerek öğrenmenin tadını çıkaran öğrencilerimiz, gezileriyle ilgili izlenimlerini gezi kitapçıklarında çalışmalar yaparak tamamladılar.