IŞIKKENT EĞİTİM KAMPÜSÜ ULUSLARARASI AKREDİTASYON VE DEĞERLENDİRME SÜRECİNİ BAŞLARIYLA TAMAMLADI 29.02.2024

18-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Işıkkent Eğitim Kampüsü, Uluslararası Okullar Konseyi (CIS) ve Uluslararası Bakalorya Organizasyonu (IB) tarafından gerçekleştirilen senkronize değerlendirme ziyaretini başarıyla tamamladı. Bu süreç, okulun öğrenci öğrenimi ve küresel vatandaşlık konularında yüksek standartlara bağlılığını kanıtladı. CIS Akreditasyonu, uluslararası eğitime bağlılığın bir göstergesi olarak kabul edilmekte ve okulların nitelikli eğitim standartlarını karşıladığını belgelemektedir. Işıkkent Eğitim Kampüsü, 2008 yılından bu yana CIS akreditasyonuna sahip olmanın gururunu yaşamaktadır. Bu başarı, Ege Bölgesi'nde söz konusu akreditasyona sahip yalnızca iki K-12 okulundan biri olmanın yanı sıra, Ege Bölgesi'nde üç IB programını (PYP-MYP-DP) da uygulama yetkisine erişen ilk okul olmayı kapsamaktadır. İki yıl süren öz-değerlendirme ve hazırlık sürecinde emeği geçen tüm okul paydaşlarını tebrik ediyoruz. Bu başarıya yalnızca okul yönetiminin ve öğretmenlerin değil; aynı zamanda öğrencilerin, velilerin ve sürece destek olan topluluk üyelerinin de katkısıyla ulaşılmıştır. Işıkkent, IB programlarını kesintisiz bir biçimde takip ederek en iyi uygulamalara liderlik etmeye ve öğrencilerine uluslararası standartlarda eğitim sunmaya devam edecektir.