IŞIKKENT EĞİTİM KAMPUSÜ IB DÜNYA OKULU OLARAK AKREDİTE EDİLDİ 05.05.2018

Okulumuzda, anaokulundan liseye kadar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müfredatları temel öğretim anlayışı ve hedefi olarak kabul edilmekte, bilim ve üretim düzeyleri yüksek gelişmiş ülkelerin eğitim sistemleriyle aynı standartları sağlayabilmek amacıyla, uluslararası platformda yer alan öğretim programlarını uygulamaya da önem verilmektedir. Bu bağlamda 2012 yılından bu yana Uluslararası Bakaloryanın (IB) farklı yaş seviyeleri için sunduğu programlar, eğitim-öğretim yöntem ve tekniklerinin geliştirilmesi amacıyla uygulanmaktadır. 9-10-11 Mart tarihlerinde okulumuza yapılan akreditasyon ziyaretinin başarıyla tamamlanmasının ardından, Uluslararası Bakalorya’nın son yıllar programı olan Diploma Programının (IB DP) uygulanabilirliği 7 Mayıs 2018 tarihinde okulumuza iletilen mektupla teyid edildi. Ege Bölgesindeki tek IB Dünya Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz!