IŞIKKENT & EÇEV ÖĞRENCİLERİ BİRLİKTE EĞLENDİ 13.11.2017

Türkiye’de ilk kez Olten Filarmoni Orkestrası ile gerçekleştirilen ‘’Big Nightmare Music’’ adlı gösteriyle İzmirlileri kendilerine hayran bırakan ünlü grup Igudesman ve Joo, Olten Filarmoni Orkestrası için hazırladığı ‘’Concert of Surprises’’ adlı program ile İbrahim Yazıcı şefliğinde Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde çocuklar için sahne aldı. Sahnedeyken hem eğlenen hem de eğlendiren ikili, çocuklara klasik müziği sevdirmek ve yaymak amacıyla onlara keyifli anlar yaşattı. 13 Kasım Pazartesi günü sadece öğrenciler için verilen ‘Happy Concert’ adlı programa Özel Işıkkent Ortaokulu öğrencileri de EÇEV’li arkadaşlarını davet ederek katıldılar. Konseri hep birlikte izleyen Işıkkent ve EÇEV öğrencileri birlikte güzel bir deneyim yaşarken, dayanışmanın da güzel bir örneğini sergilediler.