İLKOKULA İLK ADIMI ATTILAR 06.06.2016

ELC 3 öğrencilerimiz, ilkokula oryantasyon için 1. sınıfları ziyaret ederek 1. sınıf öğrencilerimizden ilkokul süreci ile ilgili bilgi aldılar, merak ettikleri konuları konuştular. 1. sınıf sürecini akranlarının deneyimlerini dinleyerek tanımalarını ve akıllarındaki soruları gidermelerini amaçladığımız bu etkinlikte kendi öğrencilerimizin sürece liderlik etmeleri, ELC 3 öğrencilerimizin 1. sınıfa hazırlığını sosyal ve duygusal açıdan olumlu yönde destekledi. İlkokul binasını gezen ve 1. sınıf sürecinde kullanacakları alanlar hakkında fikir sahibi olan ELC 3 öğrencilerimiz, son olarak İlkokul Müdür Yardımcımız Güneş Hanım’ı da ziyaret ederek 1. sınıfa geçişleriyle ilgili ilk tebriklerini aldılar. Bizler de öğrencilerimizi kutluyor, eğitim hayatları boyunca başarılarının devamını diliyoruz.