İLK YARIŞLARINA KATILDILAR 30.05.2022

Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde gerçekleşen Okullar Arası MEB Yüzme Yarışlarına minikler B kategorisinde okulumuzdan 9 sporcu katıldı. Yarışlarda öğrencilerimiz hem performans hem de davranış açısından okulumuzu gururla temsil ettiler. Yarışmalarda; 4x50m serbest bayrak yarışında kız takımımız İzmir 3.sü 4x50m serbest bayrak yarışında erkek takımımız İzmir 2.si Bireyselde 2. sınıf öğrencilerimiz Muhsin Demir Soylu 100m serbest İzmir 3.sü, 50m kurbağalama İzmir 2.si ve Arya Kocabıyık 100m serbestte İzmir 4.sü olup madalya kürsüsüne çıktılar. Toplam puanda kız takımımız İzmir 3.lüğü kupasını, erkek takımımız İzmir 4.lüğü kupasını kazandı. Tüm takım sporcularımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, minik B yüzücülerimizin bu ilk heyecanında bizleri yalnız bırakmayan velilerimize de çok teşekkür ediyoruz.