HACER KILCIOĞLU İLE SÖYLEŞİ 24.12.2016

Gevrekçiii ve İzmir’de Üç Çocuktuk kitaplarının yazarı Hacer Kılcıoğlu’nu okulumuzda ağırladık. 7. sınıf öğrencilerimiz geçen ay okudukları “İzmir’de Üç Çocuktuk” kitabıyla ilgili merak ettikleri soruları yazarımıza sordular. Öğrencilerimiz, kitabın yazılma serüveni ve yazarımızın kitap yazmaya başlaması hakkında anlattıklarını büyük bir keyifle dinlediler. Yapılan söyleşinin ardından kitaplarını imzalatma şansını da yakaladılar. 5. sınıf öğrencilerimiz ise okudukları “Gevrekçiii” kitabı ile ilgili sorularını büyük bir heyecanla yazarımıza yönelttiler. Yazarımız, soru soran öğrencilerimizin kendilerini kahramanın yerine koymalarını isteyerek drama çalışmaları yaptırdı. Bu keyifli etkinlik öğrencilerimizin kitaplarını imzalamasıyla son buldu.