GÜVENLİ İNTERNET KONUSUNU ELE ALDILAR 20.10.2015

Ortaokul öğrencilerine yönelik olarak “Güvenli İnternet Kullanımı ve Sanal Zorbalık” konularında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Bilişim Teknolojileri Uzmanımız Mehmet Günay öğrencileri teknik konularla ilgili bilgilendirirken, Psikolojik Danışmanımız Gülin Memiş sanal zorbalık hakkında öğrencileri aydınlattı. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve Bölüm Başkanı Serpil Tuti Sarı ise öğrenicilere güvenli internet kullanımı ve sanal zorbalıkla karşılaşma durumunda neler yapılabileceği konularında bilgi verdi. Müdür Yardımcısı Mehtap Kempton da sanal zorbalığın MEB yönetmeliklerindeki yeri ile ilgili öğrenicileri bilgilendirdi. Sanal zorbalık ortaokul düzeyinde ICT derslerinin bir konusu olarak ele alınırken, bu konuda çok yönlü etkinliklerin yapılmasına da devam edilecek.