GENÇ ELEŞTİRMENLER SEMPOZYUMUNA KATILDILAR 13.04.2018

13-14 Nisan tarihlerinde TED Ankara Koleji’nde düzenlenen ve farklı türlerdeki edebi yapıtların incelendiği Genç Eleştirmenler Sempozyumu’na okulumuz 10 ve 11. sınıf öğrencileri katıldı. Sempozyuma katılan öğrencilerimiz; Arda Demirel, Dilay Aslan, Ecesu Terzi, Selen Erbek, Can Özakbaş, Emir Pars Yıldırım, Sevalnur Karakaya, Zeynep Metin, Esma Özden ve Ecem Gönül okudukları edebi yapıtlara ilişkin görüşlerini farklı okullardan gelen öğrencilerle tartışarak paylaştılar. 16 farklı dalda gerçekleşen sempozyumda öğrencilerimiz hem edebiyatın çeşitli türlerindeki yapıtları okuma, hem kendi fikirlerini savunma hem de karşıt görüşleri dinleme şansına sahip oldular. Tiyatro oturumunun kapanış konuşmasını 11. sınıf öğrencilerimizden Arda Demirel gerçekleştirdi.