GELENEKSEL ORTAOKUL KAHVALTISI 12.09.2023

Ortaokulumuz yeni eğitim-öğretim yılına geleneksel kahvaltısıyla başladı. Yaz tatili dönüşü yeniden buluşan öğrencilerimiz, yeni öğrencilerimizle de kahvaltı sayesinde tanıştı. Havuz bahçede olan etkinliğimizde aktivitelerle devam etti. Seçenekler üzerinden birbirlerine sordukları sorularla hem kendilerinin hem de arkadaş ve öğretmenlerinin seçimleri, neyi tercih edip etmedikleri hakkında fikir sahibi oldular. Yepyeni bir öğretim yılına birbirlerini dinleyebildikleri, birbirleri hakkında yeni şeyler öğrendikleri, birbirlerinden farklı ve aynı yönlerini keşfettikleri eğlenceli bir paylaşımla başladık. Aynı keyif ve enerji ile sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yeni öğretim yılını hep birlikte yaşamaya hazırız.