ELC ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖĞRENCİLERİMİZ PAYLAŞIYOR 13.01.2024

ELC öğrencilerimiz, eğitim-öğretim yılının ilk "Öğrenciler Paylaşıyor" etkinliğiyle muhteşem bir başlangıç yaptı. Öğrencilerimiz, geçirdikleri dönemde öğrendikleri konuları, keyif aldıkları aktiviteleri ve birlikte çalıştıkları arkadaşlarıyla olan deneyimleri aileleriyle paylaştılar. Bu paylaşım toplantılarını, öğrencilerimiz kendi yönetti ve öğretmenlerimiz de gerektiğinde katkıda bulundular. Velilerimiz, sınıflarımızı ve öğrencilerimizin yaratıcılığını keşfetmenin heyecanını yaşarken, öğrencilerimizin emekleri ve başarılarına gönülden tanıklık ettiler. Her öğrencinin ne kadar büyük bir gelişim kaydettiğini görmek, velilerimizi duygulandırdı. Bu özel gün için, öğrencilerimizin başarılarını ortaya çıkaran, etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm velilerimize içten teşekkür ederiz.