ELC ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAP VE OKUMA HAFTASINI COŞKUYLA KUTLADI 27.03.2024

Okulumuzun Erken Öğrenme Merkezi (ELC) öğrencileri, kütüphane haftasını çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladılar. Tüm öğrencilerimiz, 'Masal Kahramanları Günü'nde okula en sevdikleri kitap karakteri gibi giyinerek geldiler ve ardından diğer sınıflardaki arkadaşlarına en sevdikleri kitapları anlattılar. ELC 1 öğrencilerimiz, 'Kitaplarla Randevumuz Var' etkinliğinde en sevdikleri kitapları evlerinden getirerek arkadaşlarıyla masaya oturup incelediler ve birbirlerine okudular. ELC 2 öğrencileri ise okul kütüphanemizde bir keşfe çıkarak farklı kitap türlerini incelediler, kitapların dünyasına keyifli bir yolculuk yaptılar ve kendi hikayelerini oluşturdular. ELC 3 öğrencilerimiz ise her gün okula getirdikleri kitapları inceleme fırsatı buldukları etkinlikler düzenlediler. Ayrıca kendi kitap ayraçlarını tasarladılar, seçtikleri kitap kahramanına ait bir aksesuarla okula geldiler ve arkadaşlarıyla seçtikleri kahraman hakkında bilgi paylaşımında bulundular.Tüm hafta boyunca yapılan bu etkinliklerle öğrencilerimiz kitapların ve okumanın önemini keşfederek keyifli bir hafta geçirdiler.