DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 03.12.2017

3 Aralık Pazar günü lise öğrencileri ve öğretmenler ile Kemalpaşa, Yukarı Kızılca Köyü, Mahmut Dağı Doğa yürüyüşümüzü rehber öğretmenimiz SÖNMEZ MENTEŞ ile gerçekleştirdik.Sabah saat 08.00 de okuldan hareket ettik. 45 dakikalık bir yolculuğun sonunda Kemalpaşa Yukarı Kızılca köyüne geldik. Küçük çaplı kahvaltımızı köy kahvesinde yaptıktan sonra yürüyüş hazırlıklarımızı tamamlayıp 9.30 da yürüyüşe başladık. Tahmini 3, 3.5 saat sonunda Mahmut dağı zirvesinin altında 1200 metre yüksekliğindeki çam ağaçları arasındaki kamp alanına geldik. Ateşimizi yakıp sucuklarımızı kamp ateşimizde pişirdikten sonra dönüş yoluna geçtik. Akşam üstü saat 17.30 civarında tekrar kızılca köyüne döndük servisimizle okula geldik. Doğayı seven,doğada olmak isteyen herkesi bir sonraki yürüyüşümüze bekleriz.