DI DÜNYA FİNALLERİNDE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER 19.02.2018

15-18 Şubat tarihleri arasında Efes Kongre Merkezi’nde 180 okul, 360 takım ve 2800 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen DI Türkiye Ulusal Turnuvası’na ortaokulumuzdan 5 ve ilkokulumuzdan 3 takım katıldı. Verimli ve keyifli bir hazırlık süreci, ardından heyecanla geçen turnuva sonucunda ilkokulumuzdan Güzel Sanatlar Kategorisinde yarışan Old Stars ekibi Türkiye birincisi, Bilimsel Kategorisinde yarışan DI-Unicorns ekibi Türkiye üçüncüsü ve Teknik Kategorisinde yarışan DI-Shoppers ekibi Türkiye üçüncüsü oldu. Ortaokul takımlarımızdan Mühendislik Kategorisinde yarışan Paint it Up Türkiye birincisi ve Teknik Kategoride yarışan DIrates of the Caribbean Ekibi ise Türkiye üçüncüsü oldu. Kategorilerinde Türkiye birinciliğini kazanan takımlarımız 23-26 Mayıs 2018 tarihinde Knoxville, Amerika’da yapılacak DI Dünya Finallerinde okulumuzu ve ülkemizi temsil etmeye hak kazandılar. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve onları sonsuz özveri ile çalıştıran öğretmenlerimizi gönülden kutluyor, Dünya Finallerinde yarışacak takımlarımıza ve öğretmenlerimize şimdiden başarılar diliyoruz!