DESTINATION IMAGINATION TURNUVASI 10.03.2017

Destination Imagination Türkiye Turnuvası, 10-12 Mart hafta sonunda Kuşadası’nda gerçekleşti. Türkiye çapında 250 takım ve 2000’den fazla öğrencinin yer aldığı turnuvada, Işıkkent Eğitim Kampusü’nü ilkokul ve ortaokulumuzdan sekiz ayrı takım temsil etti. Takımlarımızın hepsi turnuva öncesinde haftalarca çok yoğun bir biçimde turnuvaya hazırlandı. Ve ne mutlu bize ki, turnuvada tüm takımlarımız kendi kategorilerinde olağanüstü bir performans sergiledi. Okulumuzun üç takımı, kendi kategorilerinde ilk üçe girme hakkı kazandı: Ortaokul ‘DI-holics’ takımımız orta düzey mühendislik kategorisinde ikincilik, ortaokul ‘Mission to Mars’ takımımız ilk düzey mühendislik kategorisinde üçüncülük ve ilkokul takımımız ‘Code Busters’ ilk düzey bilimsel kategoride üçüncülük elde etti. Ortaokul DI-holics takımımız, Mayıs ayında gerçekleşecek olan DI Dünya Turnuvası’nda Işıkkent’i ve Türkiye’yi temsil edecek. Bu heyecan verici başarıları için bütün DI öğrencilerimizi ve öğretmenlerini yürekten kutluyoruz.