CANLI YAYINDA PROJELERİNİ ANLATAN StRanGErS IŞIKKENT ORMANI İÇİN BAĞIŞ TOPLADI 03.06.2021

StRanGErS ekibi öğrencilerimiz 31 Mayıs Pazartesi akşamı @iek_sosyal_etki_yaratanlar instagram hesapları üzerinden gerçekleştirdikleri canlı yayınla 2.520 fidan bağışı topladılar. Canlı yayında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’i; Gazeteci, Televizyon Programcısı, Ekonomist Cem Seymen’i; DB Tarımsal Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Borovalı’yı ve Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili’yi ağırlayan öğrencilerimiz geri dönüşüm, atık yönetimi, kaynakların verimli kullanımı ve kuraklık tehdidi karşısında yeşil alanların korunması konularını konukları ile ele aldılar. Yayın boyunca toplanan 2.520 fidan İzmir-Bergama-Kınık-Hamzahocalı Köyü ağaçlandırma sahasında oluşturulacak olan Işıkkent Ormanı’na dikilecek. Yarattıkları farkındalık, geleceğe dair bugünden attıkları anlamlı adımlar ile bizleri çok gururlandırdılar. Yürüttükleri başarılı proje, harcadıkları emek ve sergiledikleri örnek tutumlar için öğrencilerimizi kutluyor, çalışmalarını merakla takip etmeye devam ediyoruz. Canlı yayına katılan Tunç Soyer, Cem Seymen, Selçuk Borovalı, Yasemen Bilgili’ye ve fidan bağışlarıyla öğrencilerimizi destekleyen tüm izleyicilere yürekten teşekkür ederiz.