Bahar Şenliği 17.05.2016

Baharı yaza bağlarken, bir eğitim öğretim yılını daha hep birlikte tamamlarken yorgunluk atacağımız Bahar Şenliğimizi bu yıl 2 Haziran’da gerçekleştireceğiz. Anaokulundan liseye tüm öğrencilerimizin aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte katılmalarını arzu ettiğimiz şenliğimizi şimdiden ajandalarınıza not etmenizi rica ederiz. Güvenlik nedeniyle şenliğe katılım davetiye ile olacaktır. Her öğrencimizin velisine 4 adet davetiye 25 Mayıs Çarşamba günü öğrencilerimiz aracılığıyla ulaştırılacaktır. Şenliğe girişte öğrencilerimizden davetiye istenmeyecektir. Yanında daha fazla misafir getirmek isteyen velilerimiz Okul Aile Birliklerimizden ya da okul asistanlarımızdan ilave davetiye temin edebilirler. Şimdiden çok keyifli bir etkinlikte buluşmak üzere sizleri okulumuza bekliyoruz.