ATATÜRK’Ü ANMA SPOR TURNUVASINA 8 OKULDAN 200 ÖĞRENCİ KATILDI 14.11.2015

10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda spor turnuvası düzenlendi. Turnuvanın amacı farklı okullardan gelen öğrencilerin birbirleri ile iletişim kurmaları; ortak bir hedefe yönelik, takım ruhu ile mücadele etmeleri ve öğrencilerin sportif gelişimlerine katkı sağlamaktı.Turnuva mini voleybol, küçük erkek basketbol, küçük erkek masa tenisi ve ortaokul yüzme branşlarında gerçekleşti. Okulumuzun evsahipliğinde turnuvaya, Özel Ege lisesi, Ödemiş Dünya Koleji, Çakabey Koleji, Bahçeşehir Koleji, Takev Okulları, Mev Koleji ve Rota Koleji’nden toplam 200 sporcu katılarak başarı dolu sportif bir gün geçirdiler. Işıkkent öğrencilerimiz, farklı branşlarda bir çok galibiyet almanın yanında sezon öncesi tecrübe de kazandılar. Katılan tüm okulları ve öğrencilerini kutluyoruz.