ATAMIZI VE ÇANAKKALE ZAFERİ ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANDIK 19.03.2018

"Küçücük çocuklar Kendilerinden büyük silahla Düşmüşlerdi vatan yoluna!" "Bir toprağı vatan yapan birlik, beraberlik ve fedakârlıktır." temasından yola çıkan 7. sınıf öğrencilerimizin hazırlayıp sundukları, öğrencilerimizden Kartal Arbak ve Tuna Yapalı'nın tiyatral danslarının yer aldığı 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma töreninde aziz şehitlerimizi ve ulu önerimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andık. 19 Mart Pazartesi günü, ortaokul ve lise öğrencilerimizin katıldığı duygu yüklü assembly programının sonunda öğrencilerimiz tek bir yürek olup; Huzur içinde uyusun Vuruştukları toprakta Kavgadan, kinden uzakta Yanyana dostça yatanlar… şiirinin dizeleriyle bu topraklarda kavgaya ve kine yer olmadığını bir kez daha dile getirdiler.