ARİF ROLÜNDE BERKER GÜVEN 17.10.2017

2012 mezunlarımızdan Berker Güven’i “Babam” filmdeki başarılı performansı nedeniyle yürekten kutluyoruz. Çetin Tekindor, Melisa Şenolsun ve Erkan Kolçak Köstendil ile Babam filminde başrolleri paylaşan Berker, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. 2014 yılından beri Craft Oyunculuk Atölyesi ekibinde yer alıyor. Nihat Durak’ın yönetmenliğini yaptığı Babam filminde Arif karakterini canlandıran Berker, filmde canlandırdığı zihinsel engelli rolü için 1 ay boyunca Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın okuluna devam etti. 2017 yılı 17. Direklerarası Seyirci Ödülleri Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’nün ve 2017 yılı 22. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü’nün sahibi olan Berker’i kutluyor, kariyerinde başarılarının devamını diliyoruz.