82 YABANCI VE TÜRK ÜNİVERSİTENİ “EDUCATION DAY 2015”TE AĞIRLADIK 09.10.2015

Yüksek öğrenimine yurt dışında ve yurt içinde devam etmek isteyen öğrencilerimize ışık tutmak amacıyla “Education Day 2015” etkinliği düzenledik. 11 Türk, 71 yabancı üniversitenin katıldığı, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz etkinlikte üniversite temsilcileri, lise öğrencilerimizle buluştu. İngiltere, Kanada, Amerika, Almanya, İspanya, İtalya, Belçika, Avusturya, İsviçre, Hollanda, Hong Kong, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Kıbrıs ve Türkiye’den “Education Day 2015”e katılan 82 üniversitenin temsilcileri öğrencilerimize ve velilerimize yurt dışında ve yurt içinde okuma koşulları, kampüs yaşamı ve okurken çalışma imkanları, meslek seçimi hakkında ufuklarını açan, yararlı bilgiler aktardılar. Her yıl daha fazla sayıda Türk öğrencinin yurtdışında, uluslararası ortamda eğitim alma fırsatı bulduğunu belirten yabancı üniversite yetkilileri, burslar ve yüksek lisans imkanları hakkında da öğrencileri detaylı olarak bilgilendirdiler.