3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN YARATICILIĞI: DOĞA İLE UYUMLU EVLERİN TASARIMI 13.03.2024

"Dünyanın İşleyişi" ünitesi kapsamında, 3. sınıf öğrencilerimiz hava olayları, ülkeler ve sıradışı evler üzerine hikayeler ve kitaplar okuyarak keşiflerde bulundular. Ardından, kendi evlerini iklim koşullarını göz önünde bulundurarak tasarladılar. Bu süreçte, değerli Mimar Dürrin Ulema'yı okulumuzda ağırladık. Sayın Ulema'nın sunumuyla öğrencilerimiz, doğayla uyumlu evlerin tasarımını ve ev yaparken dikkat edilmesi gereken koşulları öğrendiler. Kendi projelerini Dürrin Hanım ile paylaşması ve Dürrin Hanım’ın öğrencilerimizin tasarladığı projeleri hakkında geri bildirim vermesi öğrencilerimiz için ayrı bir keyif kaynağıydı.