23 NİSAN KONSERİ İLE BÜYÜLEDİLER 23.04.2018

Işıkkent Eğitim Kampusü öğrencilerinin İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde verdikleri 23 Nisan Konseri izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Bu yıl 8.si gerçekleşen geleneksel 23 Nisan Konserinde, Işıkkent ilkokul ve ortaokul öğrencileri, Şef Nesrin Bayramoğulları yönetiminde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları ile aynı sahneyi paylaştı. Konserde, besteci Kaya Demircan’ın düzenlemesini yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yönelik şarkılar seslendirilirken, Işıkkent lisesi öğrencileri Melisa Çakım, Tolga Yolcu, Umar Ata Bilgi ve 9 Eylül Üniversitesi konservatuvarından Ayşe Özmen ise solist olarak sahne aldılar. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Işıkkent Korosu 23 Nisan Konseri ile seyircileri hayran bırakırken, dakikalarca ayakta alkışlandılar.